Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2106927273

Επιστροφές Προϊόντων

  • Εάν επιθυμείς την επιστροφή μέρους ή του σύνολου της παραγγελίας σου αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβαινες την παραγγελία σου.
  • Προϊόντα που δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και δεν συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς, δεν είναι δυνατό να επιστραφούν.
  • Εάν θέλεις  να αντικαταστήσεις το προϊόν με το ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο, ή με κάποιο άλλο σχέδιο, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει διαθέσιμο.
  • Η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Θα τοποθετήσεις μέσα στο δέμα τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση με το καρτελάκι και την απόδειξη αγοράς.

2.  Επιστρέφεις τα προϊόντα σου με την ELTA COURIER είτε καλώντας στο τοπικό σου κατάστημα  είτε παραδίδοντας το πακέτο σου στο τοπικό κατάστημα και αναφέρεις πως η χρέωση είναι του παραλήπτη. Δεν θα πληρώσεις κάποιο ποσό εκείνη την στιγμή αλλά θα προσθέσουμε το ποσό των 2€ στην παραγγελία που θα σου στείλουμε πίσω ως αλλαγή.

3. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σου, θα ολοκληρώσουμε την αλλαγή συμψηφίζοντας το ποσό των προϊόντων και προσθέτοντας τα νέα μεταφορικά (Τα νέα μεταφορικά αποτελούνται από τα 2€ της επιστροφής, τα 2€ των μεταφορικών και τα 2,5€ της αντικαταβολής(εάν υπάρχει), το σύνολο που προκύπτει από τα μεταφορικά είναι 6,5€)


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

  •   Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να αντικαταστήσεις το προϊόν της παραγγελίας σου, επικοινώνησε  μαζί μας για να αιτηθείς επιστροφή του ποσού αγοράς. Όλες οι επιστροφές πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων και θα σου καταθέσουμε την αξία του προϊόντος στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξεις εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το δέμα σου. Σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω Χρεωστικής/ Πιστωτικής κάρτας η επιστροφή της αξίας των προϊόντων γίνεται στον αντίστοιχο λογαριασμό. Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σε ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προϊόντων. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier δεν επιστρέφονται!

ΒΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  • Τοποθέτησε μέσα στο δέμα το προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση με το καρτελάκι όπως επίσης την απόδειξη αγοράς και ένα χαρτάκι με το ΙΒΑΝ, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα. Συνεργαζόμαστε με Τράπεζα Εθνική και Alpha Bank . 


  • Επιστρέφεις τα προϊόντα σου με την ELTA COURIER είτε καλώντας στο τοπικό σου κατάστημα είτε παραδίδοντας το πακέτο σου στο τοπικό κατάστημα και αναφέρεις πως η χρέωση είναι του παραλήπτη. Δεν θα πληρώσεις κάποιο ποσό εκείνη την στιγμή αλλά θα αφαιρέσουμε το ποσό των 2€ από το καθαρό ποσό του συνόλου των προϊόντων που θα σου επιστρέψουμε.* Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή με χρέωση Lipsy, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.